A great day

Har jobbat hela förmiddagen och tillbringat eftermiddagen med fina Sandra.
Blev en del shopping och glassätande. Jag har äntligen fått mina arbetskläder som jag beställde för en vecka sedan! Betalade extra för att få det levererad inom 2 dagar, men nä, det blev 7!!!! Jaja, inte mycket att göra åt. Klarade inte av att gå runt i 4 storlekar för stora, uttvättade och slitna vikariekläder. Visst, det är bara ett jobb men lite anständig får man väl ändå se ut? Tycker jag i alla fall.

Fick även köpt en filmbox med "the nightmare on Elm street"! (Älskar skräckisar) Sedan blev det lite skor och grejer jag behöver för att laga min nya klänning som jag råkade ha sönder i helgen, den var på rea så det förklarar väl en del. Haha

Tänkte hoppa in i duschen nu och sen är det nästan läggdags. Börjar 7 imorgon som vanligt och jag är långt ifrån en morgonmänniska... Efter jobbet blir det shopping i stan med tjejerna. :)



Grönt och gult



Kia Sephia

Har putsat och polerat min nya Kia Sephia sedan jag vaknade!
Köpte den igår, så nu är jag lycklig som få. Tänkte dra iväg och köpa lite inredning till den innan jag åker till Emma i Kungälv. Utgång idag! :)



Grillkväll.... igen!

Kom precis hem från en supermysig grillkväll hos bästaste Sandra i Stenungsund.
Vi satt och diskuterade pisamma fylleminnen och mobiler. Jag måste verkligen köpa en ny mobil! En riktigt fräsig en ska det vara. Det förtjänar jag. Men först ska jag prioritera mina pengar på att skaffa bil...



Lars Winnerbäck

Förlåt för den dåliga uppdateringen, har bara haft så sjukt mycket för mig det senaste!

Det har blivit en hel del grillning, badande, solande, häng med vännerna, jobb och lite sådant. Konserten i fredags var GRYM! Ska dit varje år från och med nu... Melissa Horn var där också, så jäkla bra. Helt klart ett stort minne från sommaren 2010.

Jag ska upp tidigt imorn och jobba... Jobbade nämligen hela helgen, dubbla pass så var ledig idag. Sov till 15:30... Tror aldrig jag har sovit så länge men jag kände att jag behövde det.

Lång väntan innan de stora kom upp på scen

Melissa Horn

Lasse


Mysdag med mina Emmor

Glömde nämna att jag hade en supermysig dag med Emma och Emma i Kungälv igår!
Grillade och kollade på massa filmer. Emma ville även ta en åktur med mig när jag körde bil, såklart... Haha <3



Happy face!

Ensam hemma två veckor nu.

Åker till jobbet, åker hem, solar, allt är kliniskt rent överallt....
Helt enkelt underbart! Nackdelen är väl den att jag inte kan laga mat eller tvätta. Men det löser sig nog, kan alltid fjäska hit någon som kan laga mat... Haha

Allt känns så jäkla bra nu. Det är sommar, jag har ett bra jobb, jag har fått mitt körkort och jag och älskade vännen Sanna ska på Winnerbäck nästa fredag! Längtar så jag håller på att dö. Har en känsla av att även denna helg kommer bli grym...




Körkort!

Idag är jag nog världens lyckligaste!

Jag har tagit körkort och behöver aldrig mer åka runt på min lilla röda moppe! Det känns så otroligt skönt, går nästan inte att beskriva med ord. Var så himla nervös och med tanke på hur dåligt de har gått på mina senaste körlektioner så trodde jag verkligen inte att jag skulle klara det, men det gjorde jag!

Fick släppa av mamma på jobbet efteråt och åka hem helt själv, bandit rock på högsta volym, nerdragna rutor och brillorna på. Jätte fånigt jag vet, men åååh vilken känsla!

Nu ska jag ringa runt till halva Sverige och sen ut och sola! :)



RSS 2.0